Skoda Octavia 1.6i 8v 102pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda octavia 1.6i 8v 102pk

Stage 1 Skoda Octavia 1.6i 8v 102pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 102pk 112pk +9.8%
Koppel 148nm 165nm +11.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Skoda Octavia 1.6i 8v 102pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Skoda Octavia kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Skoda Octavia 1.6i 8v 102pk gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Skoda Octavia tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Skoda Octavia 1.6i 8v 102pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Skoda Octavia 1.6i 8v 102pk chiptuning:​​

 • Sportiever geluid uit uw Skoda
 • Meer vermogen
 • Aangenaam rijden​ met uw Skoda Octavia 1.6i 8v 102pk​
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippenSkoda Octavia 1.6i 8v 102pk?​

Voor stage one tuning Skoda Octavia 1.6i 8v 102pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Skoda Octavia 1.6i 8v 102pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Skoda Octavia 1.6i 8v 102pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Skoda Octavia 1.6i 8v 102pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Skoda Octavia 1.6i 8v 102pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Skoda Octavia 1.6i 8v 102pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Skoda Octavia 1.6i 8v 102pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Skoda auto
 • We back-uppen uw software eerst
 • Exclusief gebruik van goede Skoda Octavia 1.6i 8v 102pk chiptuning files

Ontdek wat auto laten chippen voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Skoda Octavia 1.6i 8v 102pk motor tuning:

Voor het Skoda Octavia 1.6i 8v 102pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Skoda Octavia 1.6i 8v 102pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Skoda Octavia 1.6i 8v 102pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Skoda Octavia 1.6i 8v 102pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Skoda Octavia 1.6i 8v 102pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Skoda Octavia 1.6i 8v 102pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Skoda Octavia 1.6i 8v 102pk. Hierbij pas je de Skoda Octavia 1.6i 8v 102pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Skoda Octavia 1.6i 8v 102pk haalt.

Deze vorm van Skoda Octavia 1.6i 8v 102pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Skoda Octavia 1.6i 8v 102pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Skoda Octavia 1.6i 8v 102pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning MAN
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Skoda chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Skoda auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda en bent u uw auto dus even kwijt.