Skoda Octavia 1.6 TDI CR 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda octavia 1.6 tdi cr 90pk

Stage 1 Skoda Octavia 1.6 TDI CR 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 140pk +55.6%
Koppel 230nm 310nm +34.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw Skoda Octavia 1.6 TDI CR 90pk auto kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Skoda Octavia 1.6 TDI CR 90pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning Skoda Octavia 1.6 TDI CR 90pk. Je Skoda Octavia 1.6 TDI CR 90pk zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Meer plezier ​
 • Sneller optrekken
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Skoda Octavia 1.6 TDI CR 90pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Skoda Octavia 1.6 TDI CR 90pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Skoda Octavia 1.6 TDI CR 90pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Skoda Octavia 1.6 TDI CR 90pk kan worden!

Methodes voor Skoda Octavia 1.6 TDI CR 90pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Skoda Octavia 1.6 TDI CR 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Skoda Octavia 1.6 TDI CR 90pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Skoda Octavia 1.6 TDI CR 90pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Skoda Octavia 1.6 TDI CR 90pk aanpassen. Zonder de Skoda Octavia 1.6 TDI CR 90pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Skoda Octavia 1.6 TDI CR 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Skoda Octavia 1.6 TDI CR 90pk!

Stage 2 Skoda Octavia 1.6 TDI CR 90pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Skoda Octavia 1.6 TDI CR 90pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Skoda Octavia 1.6 TDI CR 90pk. Je Skoda Octavia 1.6 TDI CR 90pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde know-how over Skoda Octavia 1.6 TDI CR 90pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Skoda Octavia 1.6 TDI CR 90pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Skoda Octavia 1.6 TDI CR 90pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Skoda auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Skoda zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Skoda auto doen.