Skoda Octavia 1.4 TSi 150pk (CHPB) Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda octavia 1.4 tsi 150pk (chpb)

Stage 1 Skoda Octavia 1.4 TSi 150pk (CHPB) Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 250nm 310nm +24%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Octavia 1.4 TSi 150pk (CHPB) auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw Skoda Octavia 1.4 TSi 150pk (CHPB) is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Skoda Octavia 1.4 TSi 150pk (CHPB) vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Door het chippen van uw Skoda auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Skoda Octavia gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chiptuning Skoda Octavia 1.4 TSi 150pk (CHPB). Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sneller optrekken uit uw Skoda
 • Geluid klinkt beter
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat dat precies, chippenSkoda Octavia 1.4 TSi 150pk (CHPB)?​

Voor stage 1 chippen Skoda Octavia 1.4 TSi 150pk (CHPB) plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Skoda Octavia 1.4 TSi 150pk (CHPB) specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Skoda Octavia 1.4 TSi 150pk (CHPB) ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Skoda Octavia 1.4 TSi 150pk (CHPB) dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Skoda Octavia 1.4 TSi 150pk (CHPB) is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Skoda Octavia 1.4 TSi 150pk (CHPB) chiptunen

Veilige chip tuning

 • Gebruik van goede tuning files
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Skoda Octavia 1.4 TSi 150pk (CHPB)
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Skoda Octavia 1.4 TSi 150pk (CHPB) motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Skoda Octavia 1.4 TSi 150pk (CHPB) OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Skoda Octavia 1.4 TSi 150pk (CHPB) is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Skoda Octavia 1.4 TSi 150pk (CHPB) chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Skoda Octavia 1.4 TSi 150pk (CHPB) aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Skoda Octavia 1.4 TSi 150pk (CHPB) ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Skoda Octavia 1.4 TSi 150pk (CHPB) chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Skoda Octavia 1.4 TSi 150pk (CHPB) chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Skoda Octavia 1.4 TSi 150pk (CHPB) chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Skoda Octavia 1.4 TSi 150pk (CHPB) auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Skoda Octavia 1.4 TSi 150pk (CHPB) ook verscheidene andere software aanpassingen voor Skoda Octavia 1.4 TSi 150pk (CHPB) als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Skoda al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.