Skoda Kodiaq RS 2.0 Bi-Turbo TDI 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda kodiaq rs 2.0 bi-turbo tdi 240pk

Stage 1 Skoda Kodiaq RS 2.0 Bi-Turbo TDI 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 300pk +25%
Koppel 500nm 580nm +16%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Kodiaq RS 2.0 Bi-Turbo TDI 240pk auto chiptunen?

De ecu van uw Skoda Kodiaq is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Skoda ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Skoda Kodiaq is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

tuning Skoda Kodiaq RS 2.0 Bi-Turbo TDI 240pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Skoda Kodiaq veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Skoda Kodiaq zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt beter
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer koppel uit uw Skoda

Hoe gaat dat precies, chiptuningSkoda Kodiaq RS 2.0 Bi-Turbo TDI 240pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Skoda Kodiaq RS 2.0 Bi-Turbo TDI 240pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Skoda Kodiaq RS 2.0 Bi-Turbo TDI 240pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Skoda Kodiaq RS 2.0 Bi-Turbo TDI 240pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zonder uw Skoda Kodiaq RS 2.0 Bi-Turbo TDI 240pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Skoda Kodiaq RS 2.0 Bi-Turbo TDI 240pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Skoda Kodiaq RS 2.0 Bi-Turbo TDI 240pk wordt!
 • De beste Skoda Kodiaqchiptuning software in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Ontdek wat auto chip tuning voor u Skoda Kodiaq RS 2.0 Bi-Turbo TDI 240pk auto kan doen:

Verschillende vormen Skoda Kodiaq RS 2.0 Bi-Turbo TDI 240pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Skoda Kodiaq RS 2.0 Bi-Turbo TDI 240pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Skoda Kodiaq RS 2.0 Bi-Turbo TDI 240pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Skoda Kodiaq RS 2.0 Bi-Turbo TDI 240pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Skoda Kodiaq RS 2.0 Bi-Turbo TDI 240pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Skoda Kodiaq RS 2.0 Bi-Turbo TDI 240pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Skoda Kodiaq RS 2.0 Bi-Turbo TDI 240pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Skoda Kodiaq RS 2.0 Bi-Turbo TDI 240pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Skoda Kodiaq RS 2.0 Bi-Turbo TDI 240pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Skoda Kodiaq RS 2.0 Bi-Turbo TDI 240pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Skoda Kodiaq RS 2.0 Bi-Turbo TDI 240pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Skoda Kodiaq RS 2.0 Bi-Turbo TDI 240pk.

Specialistische ECU software kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Skoda Kodiaq RS 2.0 Bi-Turbo TDI 240pk auto.

Zo doen wij naast chiptuning Skoda Kodiaq RS 2.0 Bi-Turbo TDI 240pk ook diverse andere software modificaties voor Skoda Kodiaq RS 2.0 Bi-Turbo TDI 240pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Skoda auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.