Skoda Karoq 2.0 TDI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda karoq 2.0 tdi 150pk

Stage 1 Skoda Karoq 2.0 TDI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 195pk +30%
Koppel 340nm 430nm +26.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Karoq 2.0 TDI 150pk auto chiptunen?

De ecu van uw Skoda Karoq 2.0 TDI 150pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chiptunen van uw Skoda auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Skoda Karoq 2.0 TDI 150pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Skoda Karoq veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sportiever karakter
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Sportiever geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Skoda Karoq 2.0 TDI 150pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one chippen Skoda Karoq 2.0 TDI 150pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Skoda Karoq 2.0 TDI 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw Skoda Karoq 2.0 TDI 150pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Skoda Karoq 2.0 TDI 150pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Skoda Karoq 2.0 TDI 150pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Skoda Karoq 2.0 TDI 150pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Skoda Karoq 2.0 TDI 150pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Skoda Karoq 2.0 TDI 150pk
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Skoda Karoq 2.0 TDI 150pk wordt!
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Goede Skoda Karoqchiptuning files in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Skoda Karoq 2.0 TDI 150pk motor tuning:

Voor het Skoda Karoq 2.0 TDI 150pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Skoda Karoq 2.0 TDI 150pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Skoda Karoq 2.0 TDI 150pk is een geliefde methode om je auto te chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Skoda Karoq 2.0 TDI 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Skoda Karoq 2.0 TDI 150pk!

Stage 2 chiptuning Skoda Karoq 2.0 TDI 150pk

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Skoda Karoq 2.0 TDI 150pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Skoda Karoq 2.0 TDI 150pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Skoda Karoq 2.0 TDI 150pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Skoda Karoq 2.0 TDI 150pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Skoda Karoq 2.0 TDI 150pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Skoda Karoq 2.0 TDI 150pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Skoda auto, zonder dat hierbij aanpassingen Skoda baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Skoda auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda en bent u uw Skoda dus even kwijt.