Skoda Fabia 1.4 TDI CR 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda fabia 1.4 tdi cr 75pk

Stage 1 Skoda Fabia 1.4 TDI CR 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 115pk +53.3%
Koppel 210nm 280nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Skoda Fabia 1.4 TDI CR 75pk kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chip tuning Skoda Fabia 1.4 TDI CR 75pk. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw Skoda
 • Aangenaam rijden​ met uw Skoda Fabia 1.4 TDI CR 75pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer vermogen uit uw Skoda

Hoe gaat dat precies, chippenSkoda Fabia 1.4 TDI CR 75pk?​

Bij stage één tuning Skoda Fabia 1.4 TDI CR 75pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Skoda Fabia 1.4 TDI CR 75pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Skoda Fabia 1.4 TDI CR 75pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Skoda Fabia 1.4 TDI CR 75pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Skoda Fabia 1.4 TDI CR 75pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Skoda Fabia 1.4 TDI CR 75pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Skoda Fabia 1.4 TDI CR 75pk is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Skoda Fabia 1.4 TDI CR 75pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Skoda Fabia 1.4 TDI CR 75pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Skoda Fabia 1.4 TDI CR 75pk.

Veilige auto tuning door

 • Goede Skoda Fabiatuning files in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Skoda Fabia 1.4 TDI CR 75pk
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Skoda Fabia 1.4 TDI CR 75pk wordt!

Verschillende vormen Skoda Fabia 1.4 TDI CR 75pk motor tuning:

Voor het Skoda Fabia 1.4 TDI CR 75pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Skoda Fabia 1.4 TDI CR 75pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Skoda Fabia 1.4 TDI CR 75pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Skoda Fabia 1.4 TDI CR 75pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Skoda Fabia 1.4 TDI CR 75pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Skoda Fabia 1.4 TDI CR 75pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Skoda Fabia 1.4 TDI CR 75pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Skoda Fabia 1.4 TDI CR 75pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Skoda Fabia 1.4 TDI CR 75pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over Skoda Fabia 1.4 TDI CR 75pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Cupra externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Skoda chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Skoda auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda auto en bent u uw Skoda auto dus even kwijt.