Skoda Fabia 1.4 TDI 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda fabia 1.4 tdi 75pk

Stage 1 Skoda Fabia 1.4 TDI 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 100pk +33.3%
Koppel 195nm 245nm +25.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Skoda Fabia 1.4 TDI 75pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Skoda motor tuning.

Door het chippen van uw Skoda auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Skoda Fabia chip tunen. Je Skoda Fabia zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Mooier geluid
 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage one tuning Skoda Fabia 1.4 TDI 75pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Skoda Fabia 1.4 TDI 75pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Skoda Fabia 1.4 TDI 75pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Skoda Fabia 1.4 TDI 75pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Skoda Fabia 1.4 TDI 75pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Skoda Fabia 1.4 TDI 75pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Skoda Fabia 1.4 TDI 75pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Goede Skoda Fabiachiptuning files in gebruik
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Skoda Fabia 1.4 TDI 75pk kan worden!
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Skoda Fabia 1.4 TDI 75pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Skoda Fabia 1.4 TDI 75pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Skoda Fabia 1.4 TDI 75pk aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Skoda Fabia 1.4 TDI 75pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Skoda Fabia 1.4 TDI 75pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Skoda Fabia 1.4 TDI 75pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Skoda Fabia 1.4 TDI 75pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Skoda Fabia 1.4 TDI 75pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Skoda Fabia 1.4 TDI 75pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Skoda Fabia 1.4 TDI 75pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over Skoda Fabia 1.4 TDI 75pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Skoda Fabia 1.4 TDI 75pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Skoda Fabia 1.4 TDI 75pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning Ferrari
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda auto en bent u uw auto dus even kwijt.