Skoda Fabia 1.2 TDI 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda fabia 1.2 tdi 75pk

Stage 1 Skoda Fabia 1.2 TDI 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 105pk +40%
Koppel 180nm 240nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw Skoda Fabia 1.2 TDI 75pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Skoda Fabia 1.2 TDI 75pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Skoda auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning Skoda Fabia 1.2 TDI 75pk. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sneller optrekken
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid uit uw Skoda
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Skoda Fabia 1.2 TDI 75pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Skoda Fabia 1.2 TDI 75pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Skoda Fabia 1.2 TDI 75pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Skoda Fabia 1.2 TDI 75pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Skoda Fabia 1.2 TDI 75pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Skoda Fabia 1.2 TDI 75pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Skoda Fabia 1.2 TDI 75pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • De beste Skoda Fabiachiptuning software in gebruik
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Skoda Fabia 1.2 TDI 75pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Skoda Fabia 1.2 TDI 75pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoef je zelfs de Skoda Fabia 1.2 TDI 75pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Skoda Fabia 1.2 TDI 75pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Skoda Fabia 1.2 TDI 75pk!

Chiptuning Skoda Fabia 1.2 TDI 75pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Skoda Fabia 1.2 TDI 75pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Skoda Fabia 1.2 TDI 75pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Skoda Fabia 1.2 TDI 75pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Skoda Fabia 1.2 TDI 75pk.

Specialistische Skoda Fabia 1.2 TDI 75pk ECU programmatuur notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Skoda Fabia 1.2 TDI 75pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Skoda Fabia 1.2 TDI 75pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Alfa Romeo ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Skoda baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Skoda auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.