Skoda Fabia 1.0i 60pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda fabia 1.0i 60pk

Stage 1 Skoda Fabia 1.0i 60pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 60pk 85pk +41.7%
Koppel 95nm 105nm +10.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na0153045607590105120

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Fabia 1.0i 60pk auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Skoda Fabia 1.0i 60pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Skoda tuning.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Skoda Fabia 1.0i 60pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chiptuning Skoda Fabia 1.0i 60pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Skoda Fabia 1.0i 60pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Skoda Fabia 1.0i 60pk zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Skoda Fabia 1.0i 60pk:​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Skoda Fabia 1.0i 60pk
 • Geluid klinkt beter
 • Meer rijplezier uit uw Skoda Fabia 1.0i 60pk​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Skoda Fabia 1.0i 60pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Skoda Fabia 1.0i 60pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je Skoda Fabia 1.0i 60pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede Skoda Fabia 1.0i 60pk tuning files
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Skoda Fabia 1.0i 60pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Skoda Fabia 1.0i 60pk kan worden!

Ontdek wat auto tuning voor uw Skoda Fabia 1.0i 60pk kan doen:

Verschillende vormen Skoda Fabia 1.0i 60pk motor tuning:

Voor het Skoda Fabia 1.0i 60pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Skoda Fabia 1.0i 60pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Skoda Fabia 1.0i 60pk is een veelvoorkomende manier om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Skoda Fabia 1.0i 60pk aanpassen. Zonder de Skoda Fabia 1.0i 60pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Skoda Fabia 1.0i 60pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Skoda Fabia 1.0i 60pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Skoda Fabia 1.0i 60pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Skoda Fabia 1.0i 60pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Skoda Fabia 1.0i 60pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Skoda Fabia 1.0i 60pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde notie over Skoda Fabia 1.0i 60pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Skoda Fabia 1.0i 60pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Skoda .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Skoda auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.