Seat Toledo 1.9 TDI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat toledo 1.9 tdi 150pk

Stage 1 Seat Toledo 1.9 TDI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 185pk +23.3%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Seat auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Seat Toledo tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Seat Toledo veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Seat Toledo 1.9 TDI 150pk
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Seat
 • Meer koppel uit uw Seat
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Seat Toledo 1.9 TDI 150pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Seat Toledo 1.9 TDI 150pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Seat Toledo 1.9 TDI 150pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Seat Toledo 1.9 TDI 150pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Seat Toledo 1.9 TDI 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Seat Toledo 1.9 TDI 150pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Seat Toledo 1.9 TDI 150pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Seat Toledo 1.9 TDI 150pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Seat Toledo 1.9 TDI 150pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Seat Toledo 1.9 TDI 150pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Seat auto
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Seat Toledo 1.9 TDI 150pk motor tuning:

Voor het Seat Toledo 1.9 TDI 150pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Seat Toledo 1.9 TDI 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Seat Toledo 1.9 TDI 150pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Seat Toledo 1.9 TDI 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Seat Toledo 1.9 TDI 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Seat Toledo 1.9 TDI 150pk!

Seat Toledo 1.9 TDI 150pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Seat Toledo 1.9 TDI 150pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Seat Toledo 1.9 TDI 150pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Seat Toledo 1.9 TDI 150pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Seat .

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.