Seat Toledo 1.9 TDI 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat toledo 1.9 tdi 110pk

Stage 1 Seat Toledo 1.9 TDI 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 140pk +27.3%
Koppel 235nm 295nm +25.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Seat Toledo 1.9 TDI 110pk?

De ecu software van uw Seat Toledo is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Seat Toledo kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Seat Toledo chip tunen. Je Seat Toledo 1.9 TDI 110pk zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Beter geluid uit uw auto
 • Sneller optrekken
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Seat Toledo 1.9 TDI 110pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Seat Toledo 1.9 TDI 110pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Seat Toledo 1.9 TDI 110pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Seat Toledo 1.9 TDI 110pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Seat Toledo 1.9 TDI 110pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Seat Toledo 1.9 TDI 110pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Gebruik van de beste Seat Toledo 1.9 TDI 110pk chiptuning files
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Seat Toledo 1.9 TDI 110pk
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Seat auto
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Seat Toledo 1.9 TDI 110pk wordt!

Methodes voor Seat Toledo 1.9 TDI 110pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Seat Toledo 1.9 TDI 110pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Seat Toledo 1.9 TDI 110pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Seat Toledo 1.9 TDI 110pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Seat Toledo 1.9 TDI 110pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Seat Toledo 1.9 TDI 110pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Seat Toledo 1.9 TDI 110pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Seat Toledo 1.9 TDI 110pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Seat Toledo 1.9 TDI 110pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Seat Toledo 1.9 TDI 110pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Dodge externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Seat chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Seat zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Seat doen.