Seat Toledo 1.9 TDI 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat toledo 1.9 tdi 105pk

Stage 1 Seat Toledo 1.9 TDI 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 140pk +33.3%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de Seat Toledo 1.9 TDI 105pk ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning Seat Toledo 1.9 TDI 105pk. Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Seat Toledo 1.9 TDI 105pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt harder

Hoe werkt het?​

Voor stage één chiptuning Seat Toledo 1.9 TDI 105pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Seat Toledo 1.9 TDI 105pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Seat Toledo 1.9 TDI 105pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Seat Toledo 1.9 TDI 105pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Seat Toledo 1.9 TDI 105pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Seat Toledo 1.9 TDI 105pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Gebruik van beste tuning bestanden

Ontdek wat auto tuning voor uw Seat Toledo 1.9 TDI 105pk auto kan doen:

Methodes voor Seat Toledo 1.9 TDI 105pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Seat Toledo 1.9 TDI 105pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Seat Toledo 1.9 TDI 105pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Seat Toledo 1.9 TDI 105pk aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Seat Toledo 1.9 TDI 105pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Seat Toledo 1.9 TDI 105pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Seat Toledo 1.9 TDI 105pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Seat Toledo 1.9 TDI 105pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Seat Toledo 1.9 TDI 105pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Seat Toledo 1.9 TDI 105pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Seat Toledo 1.9 TDI 105pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Seat .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.