Seat Toledo 1.6 TDI 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat toledo 1.6 tdi 105pk

Stage 1 Seat Toledo 1.6 TDI 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 140pk +33.3%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw Seat Toledo is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Seat Toledo 1.6 TDI 105pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Seat Toledo door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Seat Toledo is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Seat Toledo zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door tuning Seat Toledo 1.6 TDI 105pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Seat Toledo meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Seat Toledo 1.6 TDI 105pk:​​

 • Beter geluid uit uw Seat
 • Aangenaam rijden​​
 • Meer koppel
 • Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuningSeat Toledo 1.6 TDI 105pk?​

Bij stage één chiptuning Seat Toledo 1.6 TDI 105pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Seat Toledo 1.6 TDI 105pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Seat Toledo 1.6 TDI 105pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Seat Toledo 1.6 TDI 105pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • De beste Seat Toledotuning software in gebruik
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Seat Toledo 1.6 TDI 105pk

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Seat Toledo 1.6 TDI 105pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Seat Toledo 1.6 TDI 105pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Toledo 1.6 TDI 105pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Via deze manier hoef je zelfs de Seat Toledo 1.6 TDI 105pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Seat Toledo 1.6 TDI 105pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 Seat Toledo 1.6 TDI 105pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Seat Toledo 1.6 TDI 105pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Seat Toledo 1.6 TDI 105pk chiptuning. Hierbij pas je de Seat Toledo 1.6 TDI 105pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Seat Toledo 1.6 TDI 105pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Seat Toledo 1.6 TDI 105pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Seat Toledo 1.6 TDI 105pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Seat Toledo 1.6 TDI 105pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning Hummer
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Seat , zonder dat hierbij veranderingen Seat baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Seat auto doen.