Seat Toledo 1.4 TDI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat toledo 1.4 tdi 90pk

Stage 1 Seat Toledo 1.4 TDI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 115pk +27.8%
Koppel 230nm 280nm +21.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Seat Toledo 1.4 TDI 90pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Seat Toledo is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Seat Toledo chip tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Seat Toledo meer performance heeft gekregen.

De voordelen Seat Toledo 1.4 TDI 90pk chiptuning:​​

 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Seat Toledo 1.4 TDI 90pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Seat Toledo 1.4 TDI 90pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Seat Toledo 1.4 TDI 90pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Seat Toledo 1.4 TDI 90pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Seat Toledo 1.4 TDI 90pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Seat Toledo 1.4 TDI 90pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Seat Toledo 1.4 TDI 90pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Gebruik van beste tuning files
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Seat Toledo 1.4 TDI 90pk

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Seat Toledo 1.4 TDI 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Toledo 1.4 TDI 90pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Seat Toledo 1.4 TDI 90pk.

Daardoor is dit een voordelige Seat Toledo 1.4 TDI 90pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Seat Toledo 1.4 TDI 90pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Seat Toledo 1.4 TDI 90pk

De naam zegt het al. Bij deze methode van Seat Toledo 1.4 TDI 90pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Seat Toledo 1.4 TDI 90pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Seat Toledo 1.4 TDI 90pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Seat Toledo 1.4 TDI 90pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Seat Toledo 1.4 TDI 90pk.

Zo doen wij buiten Seat Toledo 1.4 TDI 90pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Seat auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.