Seat Leon 2.0 TFSI 185pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat leon 2.0 tfsi 185pk

Stage 1 Seat Leon 2.0 TFSI 185pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 185pk 250pk +35.1%
Koppel 270nm 360nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Seat Leon 2.0 TFSI 185pk auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Seat Leon 2.0 TFSI 185pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Seat Leon 2.0 TFSI 185pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chiptuning Seat Leon 2.0 TFSI 185pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Seat Leon 2.0 TFSI 185pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Seat Leon 2.0 TFSI 185pk
 • Sneller optrekken
 • Beter geluid uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw Seat Leon 2.0 TFSI 185pk​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Seat Leon 2.0 TFSI 185pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Seat Leon 2.0 TFSI 185pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zonder uw Seat Leon 2.0 TFSI 185pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Seat Leon 2.0 TFSI 185pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Seat Leon 2.0 TFSI 185pk.

Veilige chiptuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Seat Leon 2.0 TFSI 185pk
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • De beste Seat Leontuning files in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Seat Leon 2.0 TFSI 185pk motor tuning:

Voor het Seat Leon 2.0 TFSI 185pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Seat Leon 2.0 TFSI 185pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Leon 2.0 TFSI 185pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Seat Leon 2.0 TFSI 185pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Seat Leon 2.0 TFSI 185pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Seat Leon 2.0 TFSI 185pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Seat Leon 2.0 TFSI 185pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Seat Leon 2.0 TFSI 185pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Seat Leon 2.0 TFSI 185pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Seat Leon 2.0 TFSI 185pk.

Specialistische Seat Leon 2.0 TFSI 185pk ECU programmatuur kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Seat Leon 2.0 TFSI 185pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning Mini
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Seat , zonder dat hierbij aanpassingen Seat baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Seat auto en bent u uw Seat dus even kwijt.