Seat Leon 1.5 TSI 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat leon 1.5 tsi 130pk

Stage 1 Seat Leon 1.5 TSI 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 170pk +30.8%
Koppel 200nm 290nm +45%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het tunen van uw Seat kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Seat Leon 1.5 TSI 130pk zult u merken dat uw Seat Leon veel soepelder rijdt door tuning Seat Leon 1.5 TSI 130pk. Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Seat Leon 1.5 TSI 130pk:​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt beter uit uw Seat
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappenSeat Leon 1.5 TSI 130pk?​

Bij stage één tuning Seat Leon 1.5 TSI 130pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Seat Leon 1.5 TSI 130pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Seat Leon 1.5 TSI 130pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Seat Leon 1.5 TSI 130pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Seat Leon 1.5 TSI 130pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Seat Leon 1.5 TSI 130pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Seat Leon 1.5 TSI 130pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Seat Leon 1.5 TSI 130pk.

Veilige chiptuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • De beste Seat Leonchiptuning bestanden in gebruik
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Specialistische kennis

Ontdek wat chip tuning voor u Seat Leon 1.5 TSI 130pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Seat Leon 1.5 TSI 130pk OBD chiptuning

OBD tuning Seat Leon 1.5 TSI 130pk is een populaire manier om je Seat Leon 1.5 TSI 130pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Seat Leon 1.5 TSI 130pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Seat Leon 1.5 TSI 130pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Seat Leon 1.5 TSI 130pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Seat Leon 1.5 TSI 130pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Seat Leon 1.5 TSI 130pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Seat Leon 1.5 TSI 130pk.

Diepgaande kennis over Seat Leon 1.5 TSI 130pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Seat Leon 1.5 TSI 130pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Seat Leon 1.5 TSI 130pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Suzuki motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Seat auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.