Seat Ibiza 1.6i 8v 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat ibiza 1.6i 8v 100pk

Stage 1 Seat Ibiza 1.6i 8v 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 107pk +7%
Koppel 145nm 155nm +6.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140160

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Seat Ibiza 1.6i 8v 100pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Seat auto ecu chiptuning.

Door het chiptunen van uw Seat auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Seat Ibiza 1.6i 8v 100pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Seat Ibiza chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Seat Ibiza 1.6i 8v 100pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Seat Ibiza 1.6i 8v 100pk:​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw Seat
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer koppel uit uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Seat Ibiza 1.6i 8v 100pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Seat Ibiza 1.6i 8v 100pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Seat Ibiza 1.6i 8v 100pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Seat Ibiza 1.6i 8v 100pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Seat Ibiza 1.6i 8v 100pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Seat Ibiza 1.6i 8v 100pk
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van de beste Seat Ibiza 1.6i 8v 100pk chiptuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Seat Ibiza 1.6i 8v 100pk motor tuning:

Voor het Seat Ibiza 1.6i 8v 100pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Seat Ibiza 1.6i 8v 100pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Seat Ibiza 1.6i 8v 100pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Seat Ibiza 1.6i 8v 100pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Seat Ibiza 1.6i 8v 100pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 Seat Ibiza 1.6i 8v 100pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Seat Ibiza 1.6i 8v 100pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Seat Ibiza 1.6i 8v 100pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Seat Ibiza 1.6i 8v 100pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Seat Ibiza 1.6i 8v 100pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Seat Ibiza 1.6i 8v 100pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Seat chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Seat auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Seat auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.