Seat Ibiza 1.6 TDI 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat ibiza 1.6 tdi 115pk

Stage 1 Seat Ibiza 1.6 TDI 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 150pk +30.4%
Koppel 250nm 330nm +32%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Seat Ibiza 1.6 TDI 115pk kan doen:

Het standaard programma in de Seat Ibiza 1.6 TDI 115pk ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Seat Ibiza kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Seat Ibiza 1.6 TDI 115pk zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning Seat Ibiza 1.6 TDI 115pk. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer koppel uit uw auto
 • Beter geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Seat Ibiza 1.6 TDI 115pk​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Seat Ibiza 1.6 TDI 115pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Seat Ibiza 1.6 TDI 115pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Seat Ibiza 1.6 TDI 115pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je Seat Ibiza 1.6 TDI 115pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Seat Ibiza 1.6 TDI 115pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Seat Ibiza 1.6 TDI 115pk
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Goede Seat Ibizachiptuning files in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Seat Ibiza 1.6 TDI 115pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Seat Ibiza 1.6 TDI 115pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Seat Ibiza 1.6 TDI 115pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Seat Ibiza 1.6 TDI 115pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode hoef je zelfs de Seat Ibiza 1.6 TDI 115pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Seat Ibiza 1.6 TDI 115pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Seat Ibiza 1.6 TDI 115pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Seat Ibiza 1.6 TDI 115pk. Hierbij pas je de Seat Ibiza 1.6 TDI 115pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Seat Ibiza 1.6 TDI 115pk haalt.

Stage 2 chiptuning Seat Ibiza 1.6 TDI 115pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Seat Ibiza 1.6 TDI 115pk.

Specialistische ECU software notie

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Seat Ibiza 1.6 TDI 115pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Seat Ibiza 1.6 TDI 115pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren Isuzu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Seat chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Seat auto.

Daarom is je Seat auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Seat zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Seat doen.