Seat Ibiza 1.4i 16v 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat ibiza 1.4i 16v 75pk

Stage 1 Seat Ibiza 1.4i 16v 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 85pk +13.3%
Koppel 126nm 140nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Ontdek wat chiptuning voor uw Seat Ibiza 1.4i 16v 75pk kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Seat Ibiza 1.4i 16v 75pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Seat Ibiza gaat u merken dat uw Seat Ibiza veel soepelder rijdt door chiptuning Seat Ibiza 1.4i 16v 75pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer koppel
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Seat Ibiza 1.4i 16v 75pk
 • Geluid klinkt mooier uit uw Seat
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Seat Ibiza 1.4i 16v 75pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Seat Ibiza 1.4i 16v 75pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Seat Ibiza 1.4i 16v 75pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Exclusief gebruik van de beste Seat Ibiza 1.4i 16v 75pk chiptuning bestanden
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Seat Ibiza 1.4i 16v 75pk kan worden!

Ontdek wat chip tuning voor u Seat Ibiza 1.4i 16v 75pk auto kan doen:

Methodes voor Seat Ibiza 1.4i 16v 75pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Seat Ibiza 1.4i 16v 75pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Seat Ibiza 1.4i 16v 75pk is een geliefde methode om je auto te chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Seat Ibiza 1.4i 16v 75pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Seat Ibiza 1.4i 16v 75pk aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Seat Ibiza 1.4i 16v 75pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Seat Ibiza 1.4i 16v 75pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Seat Ibiza 1.4i 16v 75pk

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Seat Ibiza 1.4i 16v 75pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Seat Ibiza 1.4i 16v 75pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Seat Ibiza 1.4i 16v 75pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Seat Ibiza 1.4i 16v 75pk ook verscheidene andere software modificaties voor Seat Ibiza 1.4i 16v 75pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Seat chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Seat .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.