Seat Ibiza 1.4 TDI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat ibiza 1.4 tdi 90pk

Stage 1 Seat Ibiza 1.4 TDI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 115pk +27.8%
Koppel 230nm 280nm +21.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Seat Ibiza 1.4 TDI 90pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de Seat Ibiza 1.4 TDI 90pk ecu van uw Seat Ibiza 1.4 TDI 90pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

In een paar uur kan je Seat Ibiza 1.4 TDI 90pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Seat Ibiza 1.4 TDI 90pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Seat Ibiza veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Seat Ibiza 1.4 TDI 90pk
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Sneller optrekken
 • Harder geluid

Hoe werkt het?​

Voor stage één tunen Seat Ibiza 1.4 TDI 90pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Seat Ibiza 1.4 TDI 90pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Seat Ibiza 1.4 TDI 90pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Seat Ibiza 1.4 TDI 90pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Seat Ibiza 1.4 TDI 90pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Seat Ibiza 1.4 TDI 90pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Seat Ibiza 1.4 TDI 90pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • De beste Seat Ibizatuning files in gebruik
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Seat Ibiza 1.4 TDI 90pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Seat Ibiza 1.4 TDI 90pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Seat Ibiza 1.4 TDI 90pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Seat Ibiza 1.4 TDI 90pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Seat Ibiza 1.4 TDI 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Seat Ibiza 1.4 TDI 90pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Seat Ibiza 1.4 TDI 90pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Seat Ibiza 1.4 TDI 90pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Seat Ibiza 1.4 TDI 90pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Seat Ibiza 1.4 TDI 90pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu Chevrolet
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Seat auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.