Seat Ibiza 1.2i 60pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat ibiza 1.2i 60pk

Stage 1 Seat Ibiza 1.2i 60pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 60pk 67pk +11.7%
Koppel 108nm 118nm +9.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na010203040506070

Koppel (NM)

NM voorNM na0153045607590105120

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Seat Ibiza 1.2i 60pk chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Seat Ibiza 1.2i 60pk gaat u merken dat uw Seat Ibiza veel soepelder rijdt door Seat Ibiza chip tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Minder brandstof gebruik van uw Seat Ibiza 1.2i 60pk

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Seat Ibiza 1.2i 60pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Seat Ibiza 1.2i 60pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Seat Ibiza 1.2i 60pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Seat Ibiza 1.2i 60pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Seat Ibiza 1.2i 60pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Seat Ibiza 1.2i 60pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Seat Ibiza 1.2i 60pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Seat Ibiza 1.2i 60pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Seat Ibiza 1.2i 60pk.

Veilige chip tuning door

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van de beste Seat Ibiza 1.2i 60pk chiptuning software
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Seat Ibiza 1.2i 60pk

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Seat Ibiza 1.2i 60pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Seat Ibiza 1.2i 60pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Seat Ibiza 1.2i 60pk is een geliefde methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Seat Ibiza 1.2i 60pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Seat Ibiza 1.2i 60pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode moet je zelfs de Seat Ibiza 1.2i 60pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Seat Ibiza 1.2i 60pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Seat Ibiza 1.2i 60pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Seat Ibiza 1.2i 60pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Seat Ibiza 1.2i 60pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Seat Ibiza 1.2i 60pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Seat Ibiza 1.2i 60pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren Bentley
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Seat , zonder dat hierbij aanpassingen Seat baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.