Seat Ibiza 1.2 TSI 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat ibiza 1.2 tsi 110pk

Stage 1 Seat Ibiza 1.2 TSI 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 130pk +18.2%
Koppel 175nm 230nm +31.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Seat Ibiza 1.2 TSI 110pk. Je Seat Ibiza 1.2 TSI 110pk zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Seat Ibiza 1.2 TSI 110pk
 • Meer koppel uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Seat

Hoe gaat dat precies, remappenSeat Ibiza 1.2 TSI 110pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Seat Ibiza 1.2 TSI 110pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Seat Ibiza 1.2 TSI 110pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Seat Ibiza 1.2 TSI 110pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Seat Ibiza 1.2 TSI 110pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Seat Ibiza 1.2 TSI 110pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Seat Ibiza 1.2 TSI 110pk motor tuning:

Voor het Seat Ibiza 1.2 TSI 110pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Seat Ibiza 1.2 TSI 110pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Seat Ibiza 1.2 TSI 110pk is een veelvoorkomende manier om je Seat Ibiza 1.2 TSI 110pk te chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Seat Ibiza 1.2 TSI 110pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Seat Ibiza 1.2 TSI 110pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Seat Ibiza 1.2 TSI 110pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Seat Ibiza 1.2 TSI 110pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Seat Ibiza 1.2 TSI 110pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Seat Ibiza 1.2 TSI 110pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Seat Ibiza 1.2 TSI 110pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Seat Ibiza 1.2 TSI 110pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Seat auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.