Seat Ibiza 1.2 TSI 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat ibiza 1.2 tsi 105pk

Stage 1 Seat Ibiza 1.2 TSI 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 140pk +33.3%
Koppel 175nm 225nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw Seat Ibiza is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

tuning Seat Ibiza 1.2 TSI 105pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Seat Ibiza veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Seat Ibiza zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De voordelen Seat Ibiza 1.2 TSI 105pk chiptuning:​​

 • Mooier geluid uit uw Seat
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer plezier ​
 • Sportiever karakter

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Seat Ibiza 1.2 TSI 105pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Seat Ibiza 1.2 TSI 105pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Seat Ibiza 1.2 TSI 105pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zonder uw Seat Ibiza 1.2 TSI 105pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Seat Ibiza 1.2 TSI 105pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Seat Ibiza 1.2 TSI 105pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Seat Ibiza 1.2 TSI 105pk wordt!
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van de beste Seat Ibiza 1.2 TSI 105pk chiptuning bestanden

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Seat Ibiza 1.2 TSI 105pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Seat Ibiza 1.2 TSI 105pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Seat Ibiza 1.2 TSI 105pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Seat Ibiza 1.2 TSI 105pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Seat Ibiza 1.2 TSI 105pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Seat Ibiza 1.2 TSI 105pk. Met deze methode moet je zelfs de Seat Ibiza 1.2 TSI 105pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Seat Ibiza 1.2 TSI 105pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Seat Ibiza 1.2 TSI 105pk

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Seat Ibiza 1.2 TSI 105pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Seat Ibiza 1.2 TSI 105pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Seat Ibiza 1.2 TSI 105pk. Je Seat Ibiza 1.2 TSI 105pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Seat Ibiza 1.2 TSI 105pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Seat Ibiza 1.2 TSI 105pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Seat Ibiza 1.2 TSI 105pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Seat al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.