Seat Exeo 2.0 TDI CR 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat exeo 2.0 tdi cr 120pk

Stage 1 Seat Exeo 2.0 TDI CR 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 180pk +50%
Koppel 290nm 400nm +37.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Seat Exeo 2.0 TDI CR 120pk kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Seat Exeo 2.0 TDI CR 120pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Seat Exeo een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Seat Exeo zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door chip tuning Seat Exeo 2.0 TDI CR 120pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Seat Exeo 2.0 TDI CR 120pk
 • Harder geluid uit uw Seat
 • Meer rijplezier uit uw Seat Exeo 2.0 TDI CR 120pk​
 • Meer vermogen uit uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Seat Exeo 2.0 TDI CR 120pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Seat Exeo 2.0 TDI CR 120pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Seat Exeo 2.0 TDI CR 120pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Seat Exeo 2.0 TDI CR 120pk waarborgen. Zonder uw Seat Exeo 2.0 TDI CR 120pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Seat Exeo 2.0 TDI CR 120pk
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Seat auto
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Ontdek wat auto chippen voor u Seat Exeo 2.0 TDI CR 120pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Seat Exeo 2.0 TDI CR 120pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Seat Exeo 2.0 TDI CR 120pk is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Seat Exeo 2.0 TDI CR 120pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Seat Exeo 2.0 TDI CR 120pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Seat Exeo 2.0 TDI CR 120pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Seat Exeo 2.0 TDI CR 120pk met meer performance, zonder dat je Seat Exeo 2.0 TDI CR 120pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Seat Exeo 2.0 TDI CR 120pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Seat Exeo 2.0 TDI CR 120pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Seat Exeo 2.0 TDI CR 120pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Seat Exeo 2.0 TDI CR 120pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Seat Exeo 2.0 TDI CR 120pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Diepgaande kennis over Seat Exeo 2.0 TDI CR 120pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Seat Exeo 2.0 TDI CR 120pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Seat Exeo 2.0 TDI CR 120pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Seat Exeo 2.0 TDI CR 120pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning Lincoln
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.