Seat Exeo 1.8 TSI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat exeo 1.8 tsi 150pk

Stage 1 Seat Exeo 1.8 TSI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 200pk +33.3%
Koppel 220nm 320nm +45.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw Seat Exeo 1.8 TSI 150pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Seat Exeo 1.8 TSI 150pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Seat Exeo een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Seat Exeo is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chip tuning Seat Exeo 1.8 TSI 150pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw Seat
 • Meer koppel
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw Seat Exeo 1.8 TSI 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Seat Exeo 1.8 TSI 150pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Seat Exeo 1.8 TSI 150pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Seat Exeo 1.8 TSI 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Seat Exeo 1.8 TSI 150pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Seat Exeo 1.8 TSI 150pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede Seat Exeochiptuning files in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Seat Exeo 1.8 TSI 150pk motor tuning:

Voor het Seat Exeo 1.8 TSI 150pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Seat Exeo 1.8 TSI 150pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Seat Exeo 1.8 TSI 150pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Seat Exeo 1.8 TSI 150pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Seat Exeo 1.8 TSI 150pk. Zonder de Seat Exeo 1.8 TSI 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Seat Exeo 1.8 TSI 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Seat Exeo 1.8 TSI 150pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Seat Exeo 1.8 TSI 150pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Seat Exeo 1.8 TSI 150pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Seat Exeo 1.8 TSI 150pk. Je Seat Exeo 1.8 TSI 150pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Seat Exeo 1.8 TSI 150pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Seat Exeo 1.8 TSI 150pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Seat , zonder dat hierbij veranderingen Seat baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.