Seat Cordoba 1.9 TDI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat cordoba 1.9 tdi 90pk

Stage 1 Seat Cordoba 1.9 TDI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 120pk +33.3%
Koppel 210nm 270nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning Seat Cordoba 1.9 TDI 90pk?

Het standaard programma in de motor controller van uw Seat Cordoba 1.9 TDI 90pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Seat Cordoba 1.9 TDI 90pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Seat Cordoba tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Geluid klinkt mooier uit uw Seat
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter uit uw Seat

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one chiptuning Seat Cordoba 1.9 TDI 90pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Seat Cordoba 1.9 TDI 90pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Seat Cordoba 1.9 TDI 90pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Seat Cordoba 1.9 TDI 90pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Seat Cordoba 1.9 TDI 90pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Seat Cordoba 1.9 TDI 90pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Seat Cordoba 1.9 TDI 90pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Seat auto
 • Exclusief gebruik van goede Seat Cordoba 1.9 TDI 90pk chiptuning files

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Seat Cordoba 1.9 TDI 90pk motor tuning:

Voor het Seat Cordoba 1.9 TDI 90pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Seat Cordoba 1.9 TDI 90pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Seat Cordoba 1.9 TDI 90pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Seat Cordoba 1.9 TDI 90pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Seat Cordoba 1.9 TDI 90pk aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Seat Cordoba 1.9 TDI 90pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Seat Cordoba 1.9 TDI 90pk met meer kracht, zonder dat je Seat Cordoba 1.9 TDI 90pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Seat Cordoba 1.9 TDI 90pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Seat Cordoba 1.9 TDI 90pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Seat Cordoba 1.9 TDI 90pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Seat Cordoba 1.9 TDI 90pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Seat Cordoba 1.9 TDI 90pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Seat Cordoba 1.9 TDI 90pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Seat Cordoba 1.9 TDI 90pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Seat Cordoba 1.9 TDI 90pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Seat auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.