Seat Cordoba 1.9 SDI 68pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat cordoba 1.9 sdi 68pk

Stage 1 Seat Cordoba 1.9 SDI 68pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 68pk 80pk +17.6%
Koppel 133nm 153nm +15%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na01020304050607080

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140160

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Seat Cordoba 1.9 SDI 68pk auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Seat Cordoba kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Seat Cordoba zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chiptuning Seat Cordoba 1.9 SDI 68pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Beter geluid uit uw auto
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippen van een Seat Cordoba 1.9 SDI 68pk?​

Voor stage one chiptuning Seat Cordoba 1.9 SDI 68pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Seat Cordoba 1.9 SDI 68pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Seat Cordoba 1.9 SDI 68pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Seat Cordoba 1.9 SDI 68pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Seat Cordoba 1.9 SDI 68pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Seat Cordoba 1.9 SDI 68pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Seat Cordoba 1.9 SDI 68pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Seat Cordoba 1.9 SDI 68pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Seat Cordoba 1.9 SDI 68pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Seat Cordoba 1.9 SDI 68pk
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Seat Cordoba 1.9 SDI 68pk kan worden!
 • Goede Seat Cordobatuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Seat Cordoba 1.9 SDI 68pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Seat Cordoba 1.9 SDI 68pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Seat Cordoba 1.9 SDI 68pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Seat Cordoba 1.9 SDI 68pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Via deze manier hoef je zelfs de Seat Cordoba 1.9 SDI 68pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Seat Cordoba 1.9 SDI 68pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Chiptuning Seat Cordoba 1.9 SDI 68pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Seat Cordoba 1.9 SDI 68pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Seat Cordoba 1.9 SDI 68pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Seat Cordoba 1.9 SDI 68pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Seat Cordoba 1.9 SDI 68pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Seat Cordoba 1.9 SDI 68pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning Isuzu
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Seat auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Seat auto en bent u uw Seat auto dus even kwijt.