Seat Arosa 1.4i 8v 60pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat arosa 1.4i 8v 60pk

Stage 1 Seat Arosa 1.4i 8v 60pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 60pk 67pk +11.7%
Koppel 116nm 126nm +8.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na010203040506070

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Wat voor voordelen heeft chiptuning Seat Arosa 1.4i 8v 60pk?

Het motormanagementsysteem van uw Seat Arosa 1.4i 8v 60pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Seat Arosa chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Seat Arosa veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Seat Arosa zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De voordelen Seat Arosa 1.4i 8v 60pk chiptuning:​​

 • Beter geluid uit uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Sportiever karakter uit uw Seat
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Seat Arosa 1.4i 8v 60pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Seat Arosa 1.4i 8v 60pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Seat Arosa 1.4i 8v 60pk.

De chiptuning Seat Arosa 1.4i 8v 60pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Seat Arosa 1.4i 8v 60pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Seat Arosa 1.4i 8v 60pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zonder uw Seat Arosa 1.4i 8v 60pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Seat Arosa 1.4i 8v 60pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • De beste Seat Arosachiptuning files in gebruik
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Seat Arosa 1.4i 8v 60pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Seat Arosa 1.4i 8v 60pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Arosa 1.4i 8v 60pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Seat Arosa 1.4i 8v 60pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Seat Arosa 1.4i 8v 60pk!

Seat Arosa 1.4i 8v 60pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Seat Arosa 1.4i 8v 60pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Seat Arosa 1.4i 8v 60pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Seat Arosa 1.4i 8v 60pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Seat Arosa 1.4i 8v 60pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Seat Arosa 1.4i 8v 60pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Mercury motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Seat auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.