Seat Arosa 1.4 TDI 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat arosa 1.4 tdi 75pk

Stage 1 Seat Arosa 1.4 TDI 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 101pk +34.7%
Koppel 195nm 245nm +25.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Seat Arosa 1.4 TDI 75pk auto chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Seat Arosa 1.4 TDI 75pk een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de tuning Seat Arosa 1.4 TDI 75pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer performance uit uw Seat
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 tunen Seat Arosa 1.4 TDI 75pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Seat Arosa 1.4 TDI 75pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Seat Arosa 1.4 TDI 75pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Seat Arosa 1.4 TDI 75pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Seat Arosa 1.4 TDI 75pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Seat Arosa 1.4 TDI 75pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Seat Arosa 1.4 TDI 75pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Seat Arosa 1.4 TDI 75pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Seat Arosa 1.4 TDI 75pk is een veelvoorkomende methode om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Seat Arosa 1.4 TDI 75pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Seat Arosa 1.4 TDI 75pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Seat Arosa 1.4 TDI 75pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Seat Arosa 1.4 TDI 75pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Seat Arosa 1.4 TDI 75pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Seat Arosa 1.4 TDI 75pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Seat Arosa 1.4 TDI 75pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Seat Arosa 1.4 TDI 75pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Seat Arosa 1.4 TDI 75pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Seat Arosa 1.4 TDI 75pk auto.

Zo doen wij buiten Seat Arosa 1.4 TDI 75pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning Kia
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Seat zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Seat auto doen.