Seat Arosa 1.0i 8v 50pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat arosa 1.0i 8v 50pk

Stage 1 Seat Arosa 1.0i 8v 50pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 50pk 56pk +12%
Koppel 86nm 96nm +11.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0102030405060

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Seat Arosa 1.0i 8v 50pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw Seat Arosa 1.0i 8v 50pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In enkele uren kan je Seat Arosa door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Seat Arosa gaat u merken dat uw Seat Arosa veel soepelder rijdt door tuning Seat Arosa 1.0i 8v 50pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Seat Arosa 1.0i 8v 50pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s
 • Harder geluid uit uw Seat
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw Seat Arosa 1.0i 8v 50pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Seat Arosa 1.0i 8v 50pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zonder uw Seat Arosa 1.0i 8v 50pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Ontdek wat het chippen voor uw Seat Arosa 1.0i 8v 50pk kan doen:
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Seat Arosa 1.0i 8v 50pk motor tuning:

Voor het Seat Arosa 1.0i 8v 50pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Seat Arosa 1.0i 8v 50pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Arosa 1.0i 8v 50pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Seat Arosa 1.0i 8v 50pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Seat Arosa 1.0i 8v 50pk. Met deze manier hoef je zelfs de Seat Arosa 1.0i 8v 50pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Seat Arosa 1.0i 8v 50pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Seat Arosa 1.0i 8v 50pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Seat Arosa 1.0i 8v 50pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Seat Arosa 1.0i 8v 50pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Seat Arosa 1.0i 8v 50pk auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Seat Arosa 1.0i 8v 50pk ook diverse andere software modificaties voor Seat Arosa 1.0i 8v 50pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning Cupra
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Seat al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Seat zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Seat auto doen.