Seat Altea FreeTrack 1.6 TDI 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat altea freetrack 1.6 tdi 105pk

Stage 1 Seat Altea FreeTrack 1.6 TDI 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 150pk +42.9%
Koppel 250nm 310nm +24%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Seat Altea FreeTrack is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Seat Altea FreeTrack 1.6 TDI 105pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Seat chip tuning.

In een paar uur kan je Seat Altea FreeTrack 1.6 TDI 105pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning Seat Altea FreeTrack 1.6 TDI 105pk. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Seat Altea FreeTrack 1.6 TDI 105pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid uit uw Seat
 • Meer PK’s
 • Aangenaam rijden​ met uw Seat Altea FreeTrack 1.6 TDI 105pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Seat Altea FreeTrack 1.6 TDI 105pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Seat Altea FreeTrack 1.6 TDI 105pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Seat Altea FreeTrack 1.6 TDI 105pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Seat Altea FreeTrack 1.6 TDI 105pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Seat Altea FreeTrack 1.6 TDI 105pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Seat Altea FreeTrack 1.6 TDI 105pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Seat Altea FreeTrack 1.6 TDI 105pk.

Veilige chiptuning door

 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Seat Altea FreeTrack 1.6 TDI 105pk kan worden!
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Seat Altea FreeTrack 1.6 TDI 105pk kan worden!

Methodes voor Seat Altea FreeTrack 1.6 TDI 105pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Seat Altea FreeTrack 1.6 TDI 105pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Seat Altea FreeTrack 1.6 TDI 105pk is een geliefde methode om je Seat Altea FreeTrack 1.6 TDI 105pk te chiptunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Seat Altea FreeTrack 1.6 TDI 105pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier moet je zelfs de Seat Altea FreeTrack 1.6 TDI 105pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Seat Altea FreeTrack 1.6 TDI 105pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Seat Altea FreeTrack 1.6 TDI 105pk

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze vorm van Seat Altea FreeTrack 1.6 TDI 105pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Seat Altea FreeTrack 1.6 TDI 105pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Seat Altea FreeTrack 1.6 TDI 105pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Seat Altea FreeTrack 1.6 TDI 105pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde know-how over Seat Altea FreeTrack 1.6 TDI 105pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Seat Altea FreeTrack 1.6 TDI 105pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Seat Altea FreeTrack 1.6 TDI 105pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Seat Altea FreeTrack 1.6 TDI 105pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Aston Martin tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Seat .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.