Seat Alhambra 2.0 TSI 220pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat alhambra 2.0 tsi 220pk

Stage 1 Seat Alhambra 2.0 TSI 220pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 220pk 300pk +36.4%
Koppel 350nm 450nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Seat Alhambra is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Seat Alhambra 2.0 TSI 220pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Seat auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Seat Alhambra 2.0 TSI 220pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chip tuning Seat Alhambra 2.0 TSI 220pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Seat Alhambra 2.0 TSI 220pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Seat Alhambra meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Seat Alhambra 2.0 TSI 220pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Seat Alhambra 2.0 TSI 220pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw Seat Alhambra 2.0 TSI 220pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Seat Alhambra 2.0 TSI 220pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Seat Alhambra 2.0 TSI 220pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Seat Alhambra 2.0 TSI 220pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Seat Alhambra 2.0 TSI 220pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Seat Alhambra 2.0 TSI 220pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Seat Alhambra 2.0 TSI 220pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Seat auto

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Seat Alhambra 2.0 TSI 220pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Seat Alhambra 2.0 TSI 220pk OBD chiptuning

OBD tuning Seat Alhambra 2.0 TSI 220pk is een populaire manier om je Seat Alhambra 2.0 TSI 220pk te tunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Seat Alhambra 2.0 TSI 220pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Seat Alhambra 2.0 TSI 220pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Seat Alhambra 2.0 TSI 220pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Seat Alhambra 2.0 TSI 220pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Seat Alhambra 2.0 TSI 220pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Diepgaande kennis over Seat Alhambra 2.0 TSI 220pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Seat Alhambra 2.0 TSI 220pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Seat , zonder dat hierbij aanpassingen Seat baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Seat dus even kwijt.