Seat Alhambra 2.0 TDI CR 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat alhambra 2.0 tdi cr 140pk

Stage 1 Seat Alhambra 2.0 TDI CR 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 180pk +28.6%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Seat Alhambra 2.0 TDI CR 140pk chiptunen?

De ecu software van uw Seat Alhambra 2.0 TDI CR 140pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Door het chippen van uw Seat auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Seat Alhambra 2.0 TDI CR 140pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Seat Alhambra zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Sportiever geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Seat Alhambra 2.0 TDI CR 140pk
 • Sportiever karakter

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Seat Alhambra 2.0 TDI CR 140pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Seat Alhambra 2.0 TDI CR 140pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Seat Alhambra 2.0 TDI CR 140pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Seat Alhambra 2.0 TDI CR 140pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Seat Alhambra 2.0 TDI CR 140pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Seat Alhambra 2.0 TDI CR 140pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Exclusief gebruik van goede Seat Alhambra 2.0 TDI CR 140pk tuning bestanden
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Seat Alhambra 2.0 TDI CR 140pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Seat Alhambra 2.0 TDI CR 140pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Seat Alhambra 2.0 TDI CR 140pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Seat Alhambra 2.0 TDI CR 140pk. Zonder de Seat Alhambra 2.0 TDI CR 140pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Seat Alhambra 2.0 TDI CR 140pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Seat Alhambra 2.0 TDI CR 140pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Seat Alhambra 2.0 TDI CR 140pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Seat Alhambra 2.0 TDI CR 140pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Seat Alhambra 2.0 TDI CR 140pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Seat Alhambra 2.0 TDI CR 140pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Seat Alhambra 2.0 TDI CR 140pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Seat en bent u uw Seat dus even kwijt.