Seat Alhambra 1.9 TDI 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat alhambra 1.9 tdi 130pk

Stage 1 Seat Alhambra 1.9 TDI 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 170pk +30.8%
Koppel 310nm 390nm +25.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft tuning Seat Alhambra 1.9 TDI 130pk?

Het standaard programma in de motor controller van uw Seat Alhambra is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het chippen van uw Seat auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Seat Alhambra 1.9 TDI 130pk zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door Seat Alhambra chip tunen. Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De voordelen Seat Alhambra 1.9 TDI 130pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer PK’s
 • Aangenaam rijden​​
 • Mooier geluid

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Seat Alhambra 1.9 TDI 130pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Seat Alhambra 1.9 TDI 130pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Seat Alhambra 1.9 TDI 130pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Seat Alhambra 1.9 TDI 130pk
 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Seat Alhambra 1.9 TDI 130pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Seat Alhambra 1.9 TDI 130pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Alhambra 1.9 TDI 130pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Seat Alhambra 1.9 TDI 130pk.

Daardoor is dit een goedkope Seat Alhambra 1.9 TDI 130pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Seat Alhambra 1.9 TDI 130pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Seat Alhambra 1.9 TDI 130pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Chiptuning Seat Alhambra 1.9 TDI 130pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Seat Alhambra 1.9 TDI 130pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Seat Alhambra 1.9 TDI 130pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Seat Alhambra 1.9 TDI 130pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde kennis over Seat Alhambra 1.9 TDI 130pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Seat Alhambra 1.9 TDI 130pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Seat Alhambra 1.9 TDI 130pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Seat Alhambra 1.9 TDI 130pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Seat Alhambra 1.9 TDI 130pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren MAN
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Seat chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Seat auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Seat auto doen.