Renault Vel Satis 2.0 DCi 175pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault vel satis 2.0 dci 175pk

Stage 1 Renault Vel Satis 2.0 DCi 175pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 175pk 205pk +17.1%
Koppel 380nm 450nm +18.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Vel Satis 2.0 DCi 175pk kan doen:

De ecu software van uw Renault Vel Satis 2.0 DCi 175pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het chiptunen van uw Renault kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Renault Vel Satis heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Renault Vel Satis tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Renault Vel Satis veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Harder geluid uit uw Renault
 • Meer vermogen uit uw Renault
 • Meer rijplezier uit uw Renault Vel Satis 2.0 DCi 175pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Renault Vel Satis 2.0 DCi 175pk

Hoe gaat dat precies, chippen van een Renault Vel Satis 2.0 DCi 175pk?​

Bij stage één chippen Renault Vel Satis 2.0 DCi 175pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Renault Vel Satis 2.0 DCi 175pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Vel Satis 2.0 DCi 175pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Renault Vel Satis 2.0 DCi 175pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Renault Vel Satis 2.0 DCi 175pk.

De chiptuning Renault Vel Satis 2.0 DCi 175pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Vel Satis 2.0 DCi 175pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Renault Vel Satis 2.0 DCi 175pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Renault Vel Satis 2.0 DCi 175pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Renault Vel Satis 2.0 DCi 175pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Gebruik van goede Renault Vel Satis 2.0 DCi 175pk chiptuning files

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Renault Vel Satis 2.0 DCi 175pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Renault Vel Satis 2.0 DCi 175pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Renault Vel Satis 2.0 DCi 175pk is een populaire manier om je Renault Vel Satis 2.0 DCi 175pk te chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Daardoor is dit een voordelige Renault Vel Satis 2.0 DCi 175pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Renault Vel Satis 2.0 DCi 175pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Renault Vel Satis 2.0 DCi 175pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Renault Vel Satis 2.0 DCi 175pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze methode van Renault Vel Satis 2.0 DCi 175pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Renault Vel Satis 2.0 DCi 175pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Renault Vel Satis 2.0 DCi 175pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Renault Vel Satis 2.0 DCi 175pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Renault Vel Satis 2.0 DCi 175pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Renault Vel Satis 2.0 DCi 175pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Renault auto.

Daarom is je Renault auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.