Renault Twingo 1.2 TCE 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault twingo 1.2 tce 100pk

Stage 1 Renault Twingo 1.2 TCE 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 122pk +22%
Koppel 145nm 195nm +34.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Wat voor voordelen heeft chiptuning Renault Twingo 1.2 TCE 100pk?

De ecu software van uw Renault Twingo is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Renault Twingo kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Renault Twingo 1.2 TCE 100pk gaat u merken dat uw Renault Twingo 1.2 TCE 100pk veel lekkerder rijdt door Renault Twingo tunen. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer PK’s

Hoe gaat dat precies, chippenRenault Twingo 1.2 TCE 100pk?​

Voor stage one tuning Renault Twingo 1.2 TCE 100pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Renault Twingo 1.2 TCE 100pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Renault Twingo 1.2 TCE 100pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Renault Twingo 1.2 TCE 100pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Renault Twingo 1.2 TCE 100pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Renault Twingo 1.2 TCE 100pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van goede tuning files
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Ontdek wat auto chip tuning voor u Renault Twingo 1.2 TCE 100pk kan doen:

Verschillende vormen Renault Twingo 1.2 TCE 100pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Renault Twingo 1.2 TCE 100pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Renault Twingo 1.2 TCE 100pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Renault Twingo 1.2 TCE 100pk.

Daardoor is dit een goedkope Renault Twingo 1.2 TCE 100pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Renault Twingo 1.2 TCE 100pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Renault Twingo 1.2 TCE 100pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Renault Twingo 1.2 TCE 100pk chiptuning. Je Renault Twingo 1.2 TCE 100pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Renault Twingo 1.2 TCE 100pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Renault Twingo 1.2 TCE 100pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Renault Twingo 1.2 TCE 100pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Renault Twingo 1.2 TCE 100pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Twingo 1.2 TCE 100pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Lotus ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault , zonder dat hierbij aanpassingen Renault baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Renault al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.