Renault Twingo 0.9 TCE GT 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault twingo 0.9 tce gt 110pk

Stage 1 Renault Twingo 0.9 TCE GT 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 120pk +9.1%
Koppel 170nm 190nm +11.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Twingo 0.9 TCE GT 110pk auto kan doen:

Het standaard programma in de Renault Twingo 0.9 TCE GT 110pk ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Renault Twingo een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

tuning Renault Twingo 0.9 TCE GT 110pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Renault Twingo 0.9 TCE GT 110pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Renault Twingo 0.9 TCE GT 110pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Renault Twingo 0.9 TCE GT 110pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter
 • Geluid klinkt harder
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, chippenRenault Twingo 0.9 TCE GT 110pk?​

Bij stage één tunen Renault Twingo 0.9 TCE GT 110pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Twingo 0.9 TCE GT 110pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Renault Twingo 0.9 TCE GT 110pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Renault Twingo 0.9 TCE GT 110pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Renault Twingo 0.9 TCE GT 110pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Renault Twingo 0.9 TCE GT 110pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Renault Twingo 0.9 TCE GT 110pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Renault Twingo 0.9 TCE GT 110pk.

Veilige chip tuning door

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • De beste Renault Twingochiptuning software in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Renault Twingo 0.9 TCE GT 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Twingo 0.9 TCE GT 110pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Twingo 0.9 TCE GT 110pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Renault Twingo 0.9 TCE GT 110pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier moet je zelfs de Renault Twingo 0.9 TCE GT 110pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Renault Twingo 0.9 TCE GT 110pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Renault Twingo 0.9 TCE GT 110pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Renault Twingo 0.9 TCE GT 110pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Renault Twingo 0.9 TCE GT 110pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Specialistische ECU software inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Renault Twingo 0.9 TCE GT 110pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Renault Twingo 0.9 TCE GT 110pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Volkswagen ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault , zonder dat hierbij aanpassingen Renault baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.