Renault Trafic 2.5 DCi 114pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Renault Trafic 2.5 DCi 114pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 114pk 149pk +30.7%
Koppel 290nm 370nm +27.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Trafic 2.5 DCi 114pk auto chiptunen?

De ecu van uw Renault Trafic 2.5 DCi 114pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw Renault Trafic een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Renault Trafic chip tunen. Je Renault Trafic 2.5 DCi 114pk zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt harder uit uw Renault
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Renault Trafic 2.5 DCi 114pk
 • Meer PK’s uit uw Renault

Hoe gaat dat precies, chippen van een Renault Trafic 2.5 DCi 114pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Renault Trafic 2.5 DCi 114pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Renault Trafic 2.5 DCi 114pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Renault Trafic 2.5 DCi 114pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Renault Trafic 2.5 DCi 114pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Renault Trafic 2.5 DCi 114pk
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede Renault Trafictuning files in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende het tunen

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Renault Trafic 2.5 DCi 114pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Renault Trafic 2.5 DCi 114pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Renault Trafic 2.5 DCi 114pk is een populaire methode om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Renault Trafic 2.5 DCi 114pk. Met deze manier hoef je zelfs de Renault Trafic 2.5 DCi 114pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Renault Trafic 2.5 DCi 114pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Renault Trafic 2.5 DCi 114pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Renault Trafic 2.5 DCi 114pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Trafic 2.5 DCi 114pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Renault Trafic 2.5 DCi 114pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Renault Trafic 2.5 DCi 114pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning Jeep
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault en bent u uw Renault dus even kwijt.