Renault Trafic 2.0 DCi 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault trafic 2.0 dci 90pk

Stage 1 Renault Trafic 2.0 DCi 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 145pk +61.1%
Koppel 240nm 350nm +45.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1995 CC
Type ecu Bosch EDC16C36 & Bosch EDC16CP33 & Bosch EDC17C11 & Bosch EDC17C42
Compressieverhouding 15,6 : 1
Boring X slag 84,0 X 90,0 mm
Motornummer M9R

Renault tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Trafic 2.0 DCi 90pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Renault Trafic 2.0 DCi 90pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Renault Trafic vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Renault Trafic 2.0 DCi 90pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Renault Trafic chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Renault Trafic veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Renault Trafic meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt mooier uit uw Renault
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chiptuning Renault Trafic 2.0 DCi 90pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Renault Trafic 2.0 DCi 90pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Renault Trafic 2.0 DCi 90pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Renault Trafic 2.0 DCi 90pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Renault Trafic 2.0 DCi 90pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Trafic 2.0 DCi 90pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Gebruik van beste tuning files
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Renault Trafic 2.0 DCi 90pk
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Renault Trafic 2.0 DCi 90pk wordt!

Methodes voor Renault Trafic 2.0 DCi 90pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Renault Trafic 2.0 DCi 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Trafic 2.0 DCi 90pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Trafic 2.0 DCi 90pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Renault Trafic 2.0 DCi 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Chiptuning Renault Trafic 2.0 DCi 90pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Renault Trafic 2.0 DCi 90pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Renault Trafic 2.0 DCi 90pk chiptuning. Hierbij pas je de Renault Trafic 2.0 DCi 90pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Renault Trafic 2.0 DCi 90pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Renault Trafic 2.0 DCi 90pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Mini tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Renault auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault auto doen.