Renault Trafic 1.9 DCi 82pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault trafic 1.9 dci 82pk

Stage 1 Renault Trafic 1.9 DCi 82pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 82pk 110pk +34.1%
Koppel 190nm 240nm +26.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Trafic 1.9 DCi 82pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Renault Trafic 1.9 DCi 82pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Renault Trafic vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Renault Trafic chip tunen. Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance uit uw Renault
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Renault Trafic 1.9 DCi 82pk
 • Meer rijplezier uit uw Renault Trafic 1.9 DCi 82pk​
 • Geluid klinkt beter uit uw Renault

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tunen Renault Trafic 1.9 DCi 82pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Renault Trafic 1.9 DCi 82pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Renault Trafic 1.9 DCi 82pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Renault Trafic 1.9 DCi 82pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Renault Trafic 1.9 DCi 82pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Renault Trafic 1.9 DCi 82pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Trafic 1.9 DCi 82pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Renault Trafic 1.9 DCi 82pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Renault Trafic 1.9 DCi 82pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Gebruik van de beste Renault Trafic 1.9 DCi 82pk chiptuning files

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Renault Trafic 1.9 DCi 82pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Renault Trafic 1.9 DCi 82pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Renault Trafic 1.9 DCi 82pk is een populaire methode om je auto te chiptunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Renault Trafic 1.9 DCi 82pk.

Daardoor is dit een goedkope Renault Trafic 1.9 DCi 82pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Renault Trafic 1.9 DCi 82pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Renault Trafic 1.9 DCi 82pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Renault Trafic 1.9 DCi 82pk!

Chiptuning Renault Trafic 1.9 DCi 82pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Renault Trafic 1.9 DCi 82pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Trafic 1.9 DCi 82pk chiptuning. Hierbij pas je de Renault Trafic 1.9 DCi 82pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Renault Trafic 1.9 DCi 82pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Renault Trafic 1.9 DCi 82pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Renault Trafic 1.9 DCi 82pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.