Renault Talisman 2.0 BlueDCI 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault talisman 2.0 bluedci 200pk

Stage 1 Renault Talisman 2.0 BlueDCI 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 225pk +12.5%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Renault Talisman 2.0 BlueDCI 200pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Renault Talisman chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Renault Talisman 2.0 BlueDCI 200pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Renault Talisman 2.0 BlueDCI 200pk:​​

 • Meer PK’s
 • Geluid klinkt beter uit uw Renault
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Renault Talisman 2.0 BlueDCI 200pk
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tunen Renault Talisman 2.0 BlueDCI 200pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Renault Talisman 2.0 BlueDCI 200pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Renault Talisman 2.0 BlueDCI 200pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Renault Talisman 2.0 BlueDCI 200pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Renault Talisman 2.0 BlueDCI 200pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Renault Talisman 2.0 BlueDCI 200pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Renault auto
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden

Ontdek wat chip tuning voor u Renault Talisman 2.0 BlueDCI 200pk auto kan doen:

Verschillende vormen Renault Talisman 2.0 BlueDCI 200pk motor tuning:

Voor het Renault Talisman 2.0 BlueDCI 200pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Renault Talisman 2.0 BlueDCI 200pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Renault Talisman 2.0 BlueDCI 200pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Renault Talisman 2.0 BlueDCI 200pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Renault Talisman 2.0 BlueDCI 200pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Renault Talisman 2.0 BlueDCI 200pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Renault Talisman 2.0 BlueDCI 200pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Talisman 2.0 BlueDCI 200pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Renault Talisman 2.0 BlueDCI 200pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Renault Talisman 2.0 BlueDCI 200pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Renault Talisman 2.0 BlueDCI 200pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Renault Talisman 2.0 BlueDCI 200pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Talisman 2.0 BlueDCI 200pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Hyundai ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Renault baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault en bent u uw Renault dus even kwijt.