Renault Scenic 1.6 DCi 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault scenic 1.6 dci 160pk

Stage 1 Renault Scenic 1.6 DCi 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 190pk +18.8%
Koppel 380nm 420nm +10.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Scenic 1.6 DCi 160pk chiptunen?

De ecu van uw Renault Scenic is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Renault Scenic gaat u merken dat uw Renault Scenic 1.6 DCi 160pk veel soepelder rijdt door chiptuning Renault Scenic 1.6 DCi 160pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Renault Scenic 1.6 DCi 160pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer koppel uit uw Renault
 • Minder brandstof gebruik
 • Harder geluid
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Renault Scenic 1.6 DCi 160pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Renault Scenic 1.6 DCi 160pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Renault Scenic 1.6 DCi 160pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Renault Scenic 1.6 DCi 160pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Ontdek wat het chippen voor uw Renault Scenic 1.6 DCi 160pk kan doen:
 • De beste Renault Scenicchiptuning bestanden in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Renault Scenic 1.6 DCi 160pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Renault Scenic 1.6 DCi 160pk motor tuning:

Voor het Renault Scenic 1.6 DCi 160pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Renault Scenic 1.6 DCi 160pk OBD chiptuning

OBD tuning Renault Scenic 1.6 DCi 160pk is een geliefde methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Scenic 1.6 DCi 160pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Renault Scenic 1.6 DCi 160pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Renault Scenic 1.6 DCi 160pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Renault Scenic 1.6 DCi 160pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Renault Scenic 1.6 DCi 160pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Renault Scenic 1.6 DCi 160pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Scenic 1.6 DCi 160pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Scenic 1.6 DCi 160pk chiptuning. Je Renault Scenic 1.6 DCi 160pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Renault Scenic 1.6 DCi 160pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Specialistische Renault Scenic 1.6 DCi 160pk ECU software kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning Cadillac
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Renault baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault auto en bent u uw Renault auto dus even kwijt.