Renault Scenic 1.5 DCi 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault scenic 1.5 dci 110pk

Stage 1 Renault Scenic 1.5 DCi 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 135pk +22.7%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1461 CC
Type ecu Siemens/Continental SID305 & Siemens/Continental SID307
Compressieverhouding 15,3 : 1
Boring X slag 76,0 X 80,5 mm
Motornummer K9K

Renault tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Scenic 1.5 DCi 110pk kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Renault Scenic is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Door het chippen van uw Renault kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Renault Scenic 1.5 DCi 110pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chip tuning Renault Scenic 1.5 DCi 110pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Renault Scenic 1.5 DCi 110pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Sportiever geluid
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Renault Scenic 1.5 DCi 110pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Renault Scenic 1.5 DCi 110pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Renault Scenic 1.5 DCi 110pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Renault Scenic 1.5 DCi 110pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Renault Scenic 1.5 DCi 110pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Renault Scenic 1.5 DCi 110pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Scenic 1.5 DCi 110pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Renault Scenic 1.5 DCi 110pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Renault Scenic 1.5 DCi 110pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Renault Scenic 1.5 DCi 110pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Scenic 1.5 DCi 110pk. Hierbij pas je de Renault Scenic 1.5 DCi 110pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Renault Scenic 1.5 DCi 110pk haalt.

Voor wie alles uit hun Renault Scenic 1.5 DCi 110pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Specialistische Renault Scenic 1.5 DCi 110pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Renault Scenic 1.5 DCi 110pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Renault Scenic 1.5 DCi 110pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Renault auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.