Renault Scenic 1.5 DCI 110pk – Hybrid Assist Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault scenic 1.5 dci 110pk – hybrid assist

Stage 1 Renault Scenic 1.5 DCI 110pk – Hybrid Assist Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 140pk +27.3%
Koppel 260nm 330nm +26.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het tunen van uw Renault kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chip tuning Renault Scenic 1.5 DCI 110pk – Hybrid Assist. Je Renault Scenic zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Renault Scenic 1.5 DCI 110pk – Hybrid Assist:​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Scenic 1.5 DCI 110pk – Hybrid Assist om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Renault Scenic 1.5 DCI 110pk – Hybrid Assist dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Renault Scenic 1.5 DCI 110pk – Hybrid Assist in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Renault Scenic 1.5 DCI 110pk – Hybrid Assist
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • De beste Renault Scenictuning software in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Renault Scenic 1.5 DCI 110pk – Hybrid Assist OBD chiptuning

OBD tuning Renault Scenic 1.5 DCI 110pk – Hybrid Assist is een populaire methode om je Renault Scenic 1.5 DCI 110pk – Hybrid Assist te chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Renault Scenic 1.5 DCI 110pk – Hybrid Assist chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Renault Scenic 1.5 DCI 110pk – Hybrid Assist. Met deze methode moet je zelfs de Renault Scenic 1.5 DCI 110pk – Hybrid Assist ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Renault Scenic 1.5 DCI 110pk – Hybrid Assist chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Renault Scenic 1.5 DCI 110pk – Hybrid Assist plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Renault Scenic 1.5 DCI 110pk – Hybrid Assist. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Renault Scenic 1.5 DCI 110pk – Hybrid Assist chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Renault Scenic 1.5 DCI 110pk – Hybrid Assist ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Renault Scenic 1.5 DCI 110pk – Hybrid Assist auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Renault Scenic 1.5 DCI 110pk – Hybrid Assist.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Renault auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault auto doen.