Renault Modus 1.5 DCi 86pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault modus 1.5 dci 86pk

Stage 1 Renault Modus 1.5 DCi 86pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 86pk 105pk +22.1%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Modus 1.5 DCi 86pk auto kan doen:

De ecu van uw Renault Modus 1.5 DCi 86pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Renault Modus zult u merken dat uw Renault Modus veel soepelder rijdt door chiptuning Renault Modus 1.5 DCi 86pk. Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De voordelen Renault Modus 1.5 DCi 86pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Meer performance uit uw Renault
 • Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chiptuning Renault Modus 1.5 DCi 86pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Renault Modus 1.5 DCi 86pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Renault Modus 1.5 DCi 86pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Renault Modus 1.5 DCi 86pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Renault Modus 1.5 DCi 86pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Renault Modus 1.5 DCi 86pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor u Renault Modus 1.5 DCi 86pk kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van beste tuning software
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Renault Modus 1.5 DCi 86pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Renault Modus 1.5 DCi 86pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Renault Modus 1.5 DCi 86pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Renault Modus 1.5 DCi 86pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Renault Modus 1.5 DCi 86pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Renault Modus 1.5 DCi 86pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Renault Modus 1.5 DCi 86pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Modus 1.5 DCi 86pk. Hierbij pas je de Renault Modus 1.5 DCi 86pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Renault Modus 1.5 DCi 86pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde know-how over Renault Modus 1.5 DCi 86pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Pontiac externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault auto, zonder dat hierbij veranderingen Renault baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.