Renault Megane RS 2.0T 275pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault megane rs 2.0t 275pk

Stage 1 Renault Megane RS 2.0T 275pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 275pk 300pk +9.1%
Koppel 360nm 440nm +22.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1998 CC
Type ecu Siemens/Continental EMS3110 & Siemens/Continental EMS3125
Compressieverhouding 9,3 : 1
Boring X slag 82,7 X 93,0 mm
Motornummer F4R874

Renault tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Megane RS 2.0T 275pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het tunen van uw Renault auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chip tuning Renault Megane RS 2.0T 275pk. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Renault Megane RS 2.0T 275pk:​​

 • Sportiever geluid
 • Meer plezier ​
 • Minder brandstof gebruik
 • Sportiever karakter uit uw Renault

Hoe gaat dat precies, remappen van een Renault Megane RS 2.0T 275pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Renault Megane RS 2.0T 275pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Renault Megane RS 2.0T 275pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Megane RS 2.0T 275pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Renault Megane RS 2.0T 275pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Renault Megane RS 2.0T 275pk
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Gebruik van goede Renault Megane RS 2.0T 275pk tuning bestanden

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Renault Megane RS 2.0T 275pk wordt!

Verschillende vormen Renault Megane RS 2.0T 275pk motor tuning:

Voor het Renault Megane RS 2.0T 275pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Renault Megane RS 2.0T 275pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Renault Megane RS 2.0T 275pk is een populaire methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Megane RS 2.0T 275pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Renault Megane RS 2.0T 275pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Renault Megane RS 2.0T 275pk

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Megane RS 2.0T 275pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Specialistische ECU software notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Renault Megane RS 2.0T 275pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Renault Megane RS 2.0T 275pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Megane RS 2.0T 275pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Subaru ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault , zonder dat hierbij aanpassingen Renault baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault auto doen.