Renault Megane 2.0 DCi 175pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault megane 2.0 dci 175pk

Stage 1 Renault Megane 2.0 DCi 175pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 175pk 205pk +17.1%
Koppel 380nm 430nm +13.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning Renault Megane 2.0 DCi 175pk?

Het standaard programma in de motor controller van uw Renault Megane 2.0 DCi 175pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Renault Megane vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Renault Megane gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door chiptuning Renault Megane 2.0 DCi 175pk. Je Renault Megane 2.0 DCi 175pk zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Harder geluid
 • Meer PK’s uit uw Renault
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Renault Megane 2.0 DCi 175pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Renault Megane 2.0 DCi 175pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Renault Megane 2.0 DCi 175pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Renault Megane 2.0 DCi 175pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Renault Megane 2.0 DCi 175pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Renault Megane 2.0 DCi 175pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Renault Megane 2.0 DCi 175pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Renault Megane 2.0 DCi 175pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Renault Megane 2.0 DCi 175pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Megane 2.0 DCi 175pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Renault Megane 2.0 DCi 175pk. Via deze methode hoef je zelfs de Renault Megane 2.0 DCi 175pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Renault Megane 2.0 DCi 175pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Renault Megane 2.0 DCi 175pk!

Chiptuning Renault Megane 2.0 DCi 175pk Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Renault Megane 2.0 DCi 175pk chiptuning. Je Renault Megane 2.0 DCi 175pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Renault Megane 2.0 DCi 175pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Renault Megane 2.0 DCi 175pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Renault Megane 2.0 DCi 175pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Megane 2.0 DCi 175pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Skoda ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Renault auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Renault dus even kwijt.