Renault Megane 2.0 DCi 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault megane 2.0 dci 160pk

Stage 1 Renault Megane 2.0 DCi 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 190pk +18.8%
Koppel 380nm 420nm +10.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning Renault Megane 2.0 DCi 160pk?

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Renault Megane 2.0 DCi 160pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Renault Megane meer performance heeft gekregen.

De voordelen Renault Megane 2.0 DCi 160pk chiptuning:​​

 • Sneller optrekken uit uw Renault
 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Renault Megane 2.0 DCi 160pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Renault Megane 2.0 DCi 160pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Renault Megane 2.0 DCi 160pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Renault Megane 2.0 DCi 160pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Megane 2.0 DCi 160pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Renault Megane 2.0 DCi 160pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Renault Megane 2.0 DCi 160pk
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Renault Megane 2.0 DCi 160pk OBD chiptuning

OBD tuning Renault Megane 2.0 DCi 160pk is een veelvoorkomende methode om je Renault Megane 2.0 DCi 160pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Megane 2.0 DCi 160pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Renault Megane 2.0 DCi 160pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Renault Megane 2.0 DCi 160pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Renault Megane 2.0 DCi 160pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Renault Megane 2.0 DCi 160pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Megane 2.0 DCi 160pk chiptuning genoemd. Je Renault Megane 2.0 DCi 160pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde kennis over Renault Megane 2.0 DCi 160pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Renault Megane 2.0 DCi 160pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Renault Megane 2.0 DCi 160pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault auto, zonder dat hierbij veranderingen Renault baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault .

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.