Renault Megane 1.9 DTI 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault megane 1.9 dti 100pk

Stage 1 Renault Megane 1.9 DTI 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 122pk +22%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Megane 1.9 DTI 100pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de Renault Megane 1.9 DTI 100pk ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Renault Megane 1.9 DTI 100pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault auto motor tuning.

In enkele uren kan je Renault Megane met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Renault Megane chip tunen. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Renault Megane 1.9 DTI 100pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tuning Renault Megane 1.9 DTI 100pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Renault Megane 1.9 DTI 100pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Renault Megane 1.9 DTI 100pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Renault Megane 1.9 DTI 100pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Ontdek wat chiptuning voor u Renault Megane 1.9 DTI 100pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Renault auto
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Renault Megane 1.9 DTI 100pk kan worden!

Verschillende vormen Renault Megane 1.9 DTI 100pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Renault Megane 1.9 DTI 100pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Megane 1.9 DTI 100pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoef je zelfs de Renault Megane 1.9 DTI 100pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Renault Megane 1.9 DTI 100pk

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze methode van Renault Megane 1.9 DTI 100pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Renault Megane 1.9 DTI 100pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Megane 1.9 DTI 100pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Renault Megane 1.9 DTI 100pk haalt.

Stage 2 chiptuning Renault Megane 1.9 DTI 100pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Renault Megane 1.9 DTI 100pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Renault Megane 1.9 DTI 100pk.

Zo doen wij naast Renault Megane 1.9 DTI 100pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Renault Megane 1.9 DTI 100pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning Ferrari
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault auto doen.