Renault Megane 1.9 DCi 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault megane 1.9 dci 115pk

Stage 1 Renault Megane 1.9 DCi 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 150pk +30.4%
Koppel 300nm 350nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Megane 1.9 DCi 115pk kan doen:

De ecu software van uw Renault Megane 1.9 DCi 115pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

tuning Renault Megane 1.9 DCi 115pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Renault Megane veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance
 • Meer plezier uit uw Renault Megane 1.9 DCi 115pk​
 • Beter geluid uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tuning Renault Megane 1.9 DCi 115pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Megane 1.9 DCi 115pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Renault Megane 1.9 DCi 115pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Renault Megane 1.9 DCi 115pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Renault Megane 1.9 DCi 115pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Renault Megane 1.9 DCi 115pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Renault Megane 1.9 DCi 115pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Renault Megane 1.9 DCi 115pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Renault Megane 1.9 DCi 115pk.

Veilige auto tuning

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Renault Megane 1.9 DCi 115pk
 • Specialistische kennis
 • Goede Renault Meganetuning files in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Renault Megane 1.9 DCi 115pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Renault Megane 1.9 DCi 115pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Renault Megane 1.9 DCi 115pk is een veelvoorkomende methode om je Renault Megane 1.9 DCi 115pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Megane 1.9 DCi 115pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Renault Megane 1.9 DCi 115pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Renault Megane 1.9 DCi 115pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Renault Megane 1.9 DCi 115pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Renault Megane 1.9 DCi 115pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Megane 1.9 DCi 115pk. Hierbij pas je de Renault Megane 1.9 DCi 115pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Renault Megane 1.9 DCi 115pk haalt.

Deze vorm van Renault Megane 1.9 DCi 115pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Renault Megane 1.9 DCi 115pk ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Renault Megane 1.9 DCi 115pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Renault baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault doen.